layer

Warmte/koudemeters

Meer info
layer

Belimo Servomotoren

Meer info
layer

Watertellers

Meer info
layer

Elektriciteitstellers

Meer info
layer

Gastellers

Meer info
about

Wie zijn wij

Bij Ecompany Energy kan u terecht voor oplossingen met betrekking tot energiemeetsystemen en regelapparatuur. Wij bieden meters aan voor elektriciteit, warmte, koeling, water en gas en hebben verschillende oplossingen voor het automatisch uitlezen, centraliseren, visualiseren en factureren van meterdata. Onze hoofdleverancier van deze apparatuur is het Deense bedrijf Kamstrup. Daarnaast vindt u bij Ecompany sinds 2017 de wereldwijd leidende aandrijvings- en kleptechnologie van Belimo.

Over Ecompany
assets

Troeven

  • Volledig gamma voor meten van energie in gebouwen
  • Technische ondersteuning bij installatie
  • Zeer veel communicatiemogelijkheden
news

Vacature: Sales Engineer

Om aan onze voortdurende groei te voldoen, zijn we op zoek naar dynamisch commercieel talent om ons team te versterken. Daarom zoeken wij een Sales Engineer België & Luxemburg.

Meer info

Product in de kijker | CMe2100

De CMe2100 is een DIN-rail gemonteerde M-Bus master. Deze bijzonder flexibele en kost effectieve GSM/GPRS M-Bus master is zelfs interessant voor de kleinste netwerken.

De basis applicatie is zodanig dat er automatisch vanuit dit toestel een e-mail gestuurd wordt naar een door u opgegeven e-mailadres of -adressen met daarin alle meterwaarden en bijbehorende extra informatie. Voor huurtoepassingen is de CMe2100 ten zeerste geschikt.

Alles over de CMe2100
CMe2100